Σεισμοσ Κινα : Κίνα: Ξανά σε λειτουργία το - Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 .

Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σεισμός στην Κίνα με δυο
Σεισμός στην Κίνα με δυο from www.newsit.gr
Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν.

Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Τρόμος από νέο σεισμό 7,3 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina.

Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα.

Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Σεισμοσ Κινα : Κίνα: Με έξυπνο
Σεισμοσ Κινα : Κίνα: Με έξυπνο from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Τρόμος από νέο σεισμό 7,3 ρίχτερ. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Τρόμος από νέο σεισμό 7,3 ρίχτερ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Τρόμος από νέο σεισμό 7,3 ρίχτερ.

Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Κίνα, ένας "παράδεισος" για τους
Κίνα, ένας "παράδεισος" για τους from www.newsit.gr
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με .

Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με .

Τρόμος από νέο σεισμό 7,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σεισμοσ Κινα : Κίνα: Ξανά σε λειτουργία το - Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 .. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Μεταξύ αυτών έξι τουρίστες, από τον ισχυρό σεισμό 7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην επαρχία σετσουάν στην κίνα. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Τρόμος από νέο σεισμό 7,3 ρίχτερ.

Σεισμός 75 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporikigr | seismos 75 rixter sth notiodytikh kina σεισμοσ. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina.

0 Response to "Σεισμοσ Κινα : Κίνα: Ξανά σε λειτουργία το - Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 ."

Post a Comment